UA-90427654-1

Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK, DÍJAK

Szállítási díjak


Szállítási mód
Rendelési összeg (nettó)
Szállítási díj
Személyes átvétel
bármely0,- Ft.
Futárszolgálat - utánvétel
0 - 15 000,- Ft.1990,- Ft.
Futárszolgálat - előre utalás
0 - 15 000,- Ft.
1790,. Ft.
Futárszolgálat - bankkártya
0 - 15 000,- Ft.
1790,. Ft.
Futárszolgálat bármely fizetési mód esetén
15 000,- Ft. felett0,- Ft.

Szállítási módok

1. Személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon

A megrendelt termékeket az e-mailben megküldött, visszaigazolt időponttól veheti át, az ügyfélszolgálat nyitva tartási idején belül.

Nyitva tartás :

  • Hétfő - Szombat: Előzetes egyeztetés alapján.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ügyfélszolgálaton kártyás fizetési lehetőségre nincsen mód!


2. Futárszolgálattal (házhozszállítás)

A 10.00-ig leadott megrendeléseket lehetőség szerint még aznap elkészítjük és át is adjuk a futárszolgálatnak. A futárszolgálat a feladást követő munkanapon 8.00 és 18.00 között kíséreli meg eljuttatni a címzetthez. Kérjük olyan címet adjon meg ahol elérhető az adott napon.

Házhozszállítás esetén a terméket megfelelő csomagolással látjuk el, ami biztosítja, hogy a termék sértetlenül érkezzen meg Önhöz. A csomag sértetlenségét még a futár jelenlétében ellenőrizzék, amennyiben szükséges vegyenek fel jegyzőkönyvet, más esetben a csomag sérüléséből adódó hibák miatt nem tudunk intézkedni.


Rendelés státusza

A webáruházba leadott megrendeléseihez az alábbi rendelési állapotok tartoznak:

Feldolgozás alatt - A megrendelés megérkezett, ellenőrizzük a tételeket, a szöveglemez elkészíthetőségét, a megfelelő méret kiválasztását, illetve az általános adatok, vagy küldött grafikákat. Itt még módosítható bármely tétel.

Visszaigazolva – A megrendelést ellenőriztük, és szükség esetén felvettük Önnel a kapcsolatot. A termék gyártható az általunk végzett ellenőrzés vagy Önnel való egyeztetés alapján. A megrendelés jelen fázisában Ön már megkapta (ha igényelte) az előzetes látképet. A rendelésen még módosítani tudunk, amennyiben a látkép alapján Ön ezt jelzi számunkra.

Teljesítés alatt – A megrendelése gyártás alatt van. Módosítani csak új szöveglemez készítésével tudjuk a rendelését, melynek költségei Önt terhelik.

Fizetésre várakozik - amennyiben az Előre utalást, Paypal, illetve bankkártyás fizetést választotta itt látható, hogy megérkezett-e már az összeg számlánkra. A termék gyártását a vételár beérkezése előtt nem kezdjük meg. Amennyiben ezt a rendelési állapotot látja, kérjük ellenőrizze, hogy megrendelésének értékét kiegyenlítette-e már.

Átvehető / Postázva - Személyes átvétel esetén átvehetőek a kért termékek, illetve kiszállítás esetén átadtuk a futárszolgálatnak a kért termékeket. Személyes átvétel esetén kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal az átvétel időpontjáról.

Lezárva – A megrendelését átvette személyesen, vagy a futárszolgálattól.


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Megrendelését az alábbi fizetési módokon egyenlítheti ki:

1. Készpénz / Utánvétel:

A megrendelés teljesítése után személyes átvétel esetén, vagy futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén készpénzben történő fizetési lehetőség. A készpénzes fizetés személyes átvétel esetén díjtalan, az utánvételes fizetés házhozszállítás esetén azonban nettó 15 000,- Ft. alatti megrendelések esetében díjköteles (aktuális díját a szállítási díjak és lehetőségek között találjat).


2. PayPal fizetés:

Megrendelését PayPal elektronikus fizetési lehetőséggel is kiegyenlítheti. A PayPal fizetés nem jár további költségekkel. A PayPal fizetési lehetőségről, illetve annak módjáról a https://www.paypal.com/hu oldalon tájékozódhat.


3. Bankkártyás fizetés:

Megrendelését on-line bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthető. A BélyegzőDiszkont a Simple Online Fizetési Rendszer-t válsaztotta a bankkártyás fizetési igények kielégítésére. Bővebb információt a Simplepay.hu oldalon találhat. A bankkártyás fizetés további díjjal, többletköltséggel nem jár.


4. Előre utalás:

Megrendelőinknek lehetősége van a megrendelt termékeket előzetesen kiállított díjbekérő alapján banki átutalással teljesíteni. A megrendelés teljesítését a megrendelés ellenértékének beérkezése után kezdjük el. Az összeg számlákon történő jóváírása után állítjuk ki a számlát a megrendelésről. Az előre utalásos fizetési további költségekkel nem jár.