UA-90427654-1

Rólunk

Cégünk a Jász-Automatika Kft. 2008-ban alakult. Bélyegzőkészítő divíziónk 2014 -től áll megrendelőink rendelkezésére. A bélyegzőkészítéshez olyan szakemberekkel dolgozunk, akik korábban már cégeknél is foglalkoztak bélyegzőgyártással, így tapasztalatunk megfelelő. Alkalmazott eszközeink, gépeink a kor követelményeinek megfelelőek, így az általunk készített bélyegzők minőségét szavatolni tudjuk.

Cégünk bélyegzőgyártás területén elsősorban a lézeres technológiát alkalmazunk. A technológia előnyei mellett a hátrányaira is tekintettel vagyunk, így folyamatosan fejlesztjük eszközeinket, gépparkunkat, hogy a lehető legtöbb igényt ki tudjunk elégíteni. Az általunk gyártott bélyegzők minden esetben a vevő igényei alapján, a lehető legnagyobb gondossággal készülnek.

Árképzésünk meghatározásakor figyelembe vettük, hogy a piacon számtalan cég található rajtunk kívül. Áraink kialakításában törekszünk a megfelelő ár/érték arány kialakítására. Nem mondjuk, hogy a legolcsóbbak vagyunk a piacon, de azt igen, hogy a mi áraink alacsonyak, élettartam garanciát tartalmaznak, ügyfeleink 100% -osan elégedettek munkánkkal és minden esetben a megrendelő igényeit vesszük figyelembe. Áraink nem csak egy bélyegző legyártását tartalmazzák, hanem a megfelelő kommunikációt, a gyors kiszolgálást, a megadott adatok alapján a bélyegző szerkesztését és az adatok ellenőrzését, az élettartam garanciát is.

Célunk, hogy alacsony árak mellett, kifogástalan minőségben a lehető legtöbb ügyfél tökéletes elégedettsége mellett dinamikusan tovább növeljük gyártókapacitásunkat, ezáltal rövid határidővel, gazdaságosan tudjunk kiszolgálni egy több új és visszatérő ügyfelünket.

Viszonteladóink segítségével az ország számos pontján találkozhatnak az általunk gyártott bélyegzőkkel. A viszonteladói hálózatunk növekedésével további fejlesztéseket tudunk végrehajtani. Nem célunk több ezer viszonteladó partner kiszolgálása, hiszen az alacsony árak garantálása fontosabb ügyfeleinknek, ezért minden lehetséges úton biztosítjuk a személyes kapcsolattartás lehetőségét.

Áruházunk fejlesztésénél a vevői igényeket vettük figyelembe. A fejlesztés nem áll meg, újabb és újabb irányokban, újabb elvárások és ötletek alapján további kényelmi és tartalmi szolgáltatások bevezetésén dolgozunk.

Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük, és az általunk gyártott termékkel könnyíteni tudjuk mindennapi munkáját.


Céginformációk:

Cégnév: Jász-Automatika Kft.
Alapítva: 2008
Székhely: 5136 Jászszentandrás, Alkotmány u. 18.
Telephely: 5130 Jászapáti, Kossuth Lajos u. 18.
Adószám: 14237276-2-16
Cégjegyzékszám: 16-09-009914
Ügyvezető: Ágó Attila

Tárhelyszolgáltatónk: MHosting Kft.