UA-90427654-1
TRAXX JF685

TRAXX JF685 fémvázas önfestékező bélyegző nagy igénybevételű használatra. Maximum 9 soros lenyomattal készíthető. A cserélhető bélyegzőpárna (7/680) többféle színű festékkel rendelhető! Többszínű festékpárnával is rendelhető!

Az ár tartalmazza a bélyegző szöveglemez gyártását is, így a feltüntetett ár a szállítási díjon kívül minden egyéb költséget magában foglal!
A bélyegzőt lézeres technológiával gyártjuk.

A lenyomat maximális mérete: 69 x 49 mm.

Rendelése leadásakor a feltüntetett és Ön által megadni szükséges adatokon (bélyegző szövege, logo stb.) felül  a pénztárban lesz lehetősége arra, hogy külön megjegyzést tegyen, melyben a szöveglemez kinézetével, szállítással és gyártással kapcsolatos egyéb igényeit, kívánságait is megadhatja. Amennyiben további kérdései vannak, vagy nem biztos abban, hogy az elvárásainak megfelelő bélyegzőt választotta kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mail -ben, online vagy telefonon, hogy segíthessünk.

A Silver Line fémvázas önfestékező bélyegzőt úgy tervezték, hogy a legnagyobb igénybevételnek is ellenálljon. Felhasználási területei elsősorban a bankok, biztosítótársaságok, kormányzati irodák, raktárak, hivatalok és bármely egyéb helyszín, ahol folyamatos használatban állnak. A fémvázas bélyegzők mindig precízen, könnyedén használhatóak a napi munka kezdetén, és nap végén akár több száz lenyomat elkészítése után is.

Méret
6 vagy több soros 69 x 49 mm.
Kivitel
Fém Fémvázas bélyegzőtest nagy igénybevételhez.
Típus
Önfestékező Ipari célú bélyegző.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

TRAXX JF685

Nettó 15000.- forint feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes! Nettó 15000.- forint alatt válassza kedvezményes szállítási ajánlatainkat!

Bónuszpontjait hasznos kiegészítőkre válthatja. Bónuszpontokért megvásárolható termékeinket keresse áruházunkban!

Kérdése van? Bizonytalan? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal e-mail -ben vagy telefonon, hogy segíthessünk!

Kérje adatellenőrzési szolgáltatásunkat cégbélyegző rendelése esetén. Kollégáink az Ön által megadott adatokat a nyilvános cégjegyzék alapján összevetik az Ön által megadotakkal, és jelzik Önnek ha elírás történt.

  • Cikkszám: traxxjf685
  • Bónuszpont: 27
  • Készletinfó: Készleten
  • 18.860 Ft.
  • Nettó ár: 14.850 Ft.

Lehetséges opciók