UA-90427654-1

Bónuszpont rendszer

Mi értékeljük a hűségét!

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunkban bevezettük bónuszpont-gyűjtő rendszerünket, melynek keretében visszatérő Vevőik vásárlásait bónuszpontokkal jutalmazzuk.

Vásárlóink bizalma és megelégedettsége fontos a számunkra, ezért minden régi és új vásárlónk megrendelései után bónuszpontokat írunk jóvá. Az összegyűjtött bónuszpontok akár a termék átvétele és a megrendelés lezárása után hasznos termékeket, értékes kiegészítőket vásárolhat.

A bónuszpontok értéke termékenként eltérő lehet. Az egyes termékek bónuszpont értékéről az adott termék részletes adatlapján tájékozódhat.

A Bónuszpont-gyűjtő rendszer felhasználásának feltétele

Bónuszpont-gyűjtő rendszerünk kizárólag regisztrált vásárlóink számára elérhető! Bónuszpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, on-line vásárlással lehet. Telefonon vagy e-mailben leadott megrendelések után nem jár bónuszpont!

Minden vásárlásnál, amit a rendszerbe belépve hajt végre, pontokat kap. Már az első vásárlást követően Bónuszpontokat írunk jóvá egyenlegén. A bónuszpont teljes értékű fizetőeszköz, az BélyegzőDiszkont webáruházban megtalálhatja azon termékeinket, melyeket bónuszpontokért megvásárolhat. Felhívjuk figyelmét, hogy nem minden termékünk vásárolható meg bónuszpontokért, csak a kijelölt termékek, melyek között találhat hasznos kiegészítőket (festék, festékpárna, bélyegző tok stb.) és reklámtárgyakat is.

A bónuszpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

A szállítási költség és az utánvét díja után nem jár bónuszpont.

A pontgyűjtés nincs lejárati időhöz kötve, azok nem járnak le soha, virtuális számlája pedig addig érvényes, amíg regisztrációja aktív weboldalunkon.

A Bónuszpontok jóváírása és beváltása

Áruházunk a regisztrált felhasználók számára nyit egy virtuális számlát, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlásért kapott pontok. Ezeket a pontokat később bármikor felhasználhatja, tehát fizethet velük. Pontjai aktuális egyenlegét a belépést követően személyes adatlapján tekintheti meg.

A vásárlások során gyűjtött pontok összeadódnak és a vásárló döntheti el, hogy mikor szeretné felhasználni azokat.

A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál adhatja meg, ha hűségpontokkal is szeretne fizetni. Itt láthatja a felhasználható bónuszpontjai számát is. A megfelelő szállítási és fizetési mód kiválasztása után pedig a ténylegesen fizetendő végösszeget láthatja. Bónuszpontokkal történő fizetéskor számlájáról levonjuk a felhasznált pontok értékét.

Legyen Ön is regisztrált vásárlónk és éljen bónuszpont rendszerünk kedvezményeivel!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk mindenkinek!